MGN info

Wij zijn inmiddels aangesloten bij 'MijnGezondheid.net'. Als u zich hiervoor registreert, krijgt u -voor een groot deel- online inzage in uw dossier en kunt u allerlei zaken online regelen zoals uw medicatie bekijken/bestellen en vragen stellen. Wilt u ook gebruik maken van deze dienst, dan kunt u zich registreren via de volgende link: aanmelden.


Meer info over MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt. Verder kunt u een reisdocument samenstellen via mijngezondheid.net.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij onze praktijk kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?

U kunt een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts, sommige labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaal receptuur aanvragen.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.